Dildot, hieromasauvat, vibraattorit ja geishakuulatNämä tuotteet ovat tarkoitettu erityisesti naisille. Täältä löydät lelut, jotka värisevät ihanasti tai täyttävät sinut äärimmilleen - tuloksena taivaalliset orgasmit.

Alunperin dildolla tarkoitettiin penistä muistuttavia seksileluja, mutta nykyään dildosta on tullut yleissana kaikille hieromasauvoille - moottorilla tai ilman - muodosta riippumatta.

Geishakuulat auttavat sinua voimistamaan lantionpohjan lihaksia, jotka tekevät yhdynnästä nautinnollisemman molemmille osapuolille. Vahvat lantionpohjan lihakset auttavat sinua myös saavuttamaan vahvemman orgasmin helpommin.

Hieromalaitteet on tarkoitettu tuotteesta ja sen muodosta riippuen joko vagina- tai klitoriskiihottimiksi, joiden yhdistävä tekijä on vahva värinä. Näitä tuotteita voit käyttää joko esileikissä tai yhdynnän aikana auttamaan sinua saavuttamaan orgasmin.

Valitse dildolle sopiva materiaali:

Silikoni on monella tavalla materiaalien kuningas. Se ei allergisoi ja se on helppo pitää puhtaana käyttöä varten. Tsekkaa ensin Lempilelun silikoniset hieromasauvat. Jelly on materiaalina edullisempi, ja siksi jelly-dildot sopivat hyvin aloittelijalle. Muista, että jelly on huokoinen materiaali, joten näiden lelujen päällä kannattaa käyttää kondomia.

Oikeaa ihoa jäljittelevät loveclone-tuotteet ovat niin aidon tuntuisia, että sinun on vaikeaa huomata eroa. Loveclonea edullisemmat kimmoisat dildot tarjoavat aidon tuntuista joustavuutta, mikä tekee niistä miellyttäviä käyttää. Jos taas haluat jäykempää lelua, katso vibraattorit, joita voit käyttää klitoriskiihottimena tai vaginassa dildon tavoin.


www.kumiukko.fi
Kumiukolta löydät myös VIVA-liukuvoiteet. Kätevästi netistä.