Parhaat seksilelut Lempilelusta!

Seksi on tärkeä osa elämää ja parisuhdetta. Seksilelut voivat rikastaa seksielämääsi tuomalla uuden näkökulman vanhaan ja tuttuun. Lempilelusta löydät laajan valikoiman seksivälineitä; esimerkiksi dildot, anaalilelut sekä S&M-tuotteet raisumpiin leikkeihin. Valitse allaolevista kategorioista sinulle mieluisimmat seksilelut:


Eikö löydy? Kokeile hakua!


Hieromasauvat ja pallot -sivut sisältävät naisten seksilelut: laadukkaat silikoniset hieromasauvat, aidontuntuisesta Loveclone-materiaalista tehdyt tekopenikset sekä edullisemmat Jelly-dildot. Geishapallot sopivat niin esileikkiin kuin lantionpohjalihasten harjoitteluun.

Miesten seksilelut -osiosta löydät kaikki miesten lempilelut. seksinuket, penispumput, penisrenkaat sekä tekovaginat. Nuket ja tekovaginat ovat miesten mieleen; Näistä tuotteista irtoaa iloa soolokäytössä. Maailmankuulut Fleshlight-seksilelut kuuluvat valikoimaan. Täältä löydät alkuperäisen Fleshlight Original'in, Pornotähtien "mittojen" mukaan tehdyt Girls-Fleshlightit sekä vaihtoinsertit, joilla saat Fleshlightistasi - tai se sinusta - kaiken irti. Penispumppu on oiva väline miehelle, joka haluaa erektiossa lisää kokoa ja näköä. Muista, että penispumpun käytössä maltti on valttia!

Kondomit, voiteet ja öljyt -osiosta löydät tarvikkeet nautinnolliseen ja turvalliseen seksiin. Sinkkujen kannattaa pitää kondomit kätevästi käden ulottuvilla, ja parisuhteessakin elävien kannattaa muistaa, että kondomeita voi käyttää pitämään seksilelut puhtaana. Säästyt lelun puhdistamisen vaivalta, kun laitat esimerkiksi hieromasauvan tai pepputapin päälle uuden kondomin joka käyttökerralla. Kumia käyttämällä voit myös jakaa seksilelut partnerisi kanssa! Liukastusvoide auttaa niin yhdynnässä kuin seksilelujenkin käytössä. Varsinkin peppuseksissä riittävän liukasteen käyttö on äärimmäisen tärkeää. Eroottiset hierontaöljyt sopivat hienosti esileikkeihin sekä tuomaan uutta vivahdetta makuuhuoneleikkeihin.

Anaalilelut-osiosta löydät tarvittavat seksilelut peppuleikkeihin. Peppuun laitettavat seksilelut sopivat kaikenlaisen seksin ehosteeksi; masturbointiin, esileikkiin että yhdyntään. Monet pitävät pepputappien tuomasta täyteläisyyden tunteesta. Toiset taas vannovat anaalihelmien nimeen. Aneros- ja Nexus-lelut ovat pääosin miehille suunnattuja seksileluja, mutta mallistoista löytyy naisillekin sopivia malleja. Muut peppulelut -osiosta löydät erityisesti anaaliseksiin tarkoitetut sauvat ja muut seksilelut. Verrattuna "tavallisiin" sauvoihin, peppuseksiin tarkoitetut sauvat ovat yleensä vähän ohuempia ja niiden juuressa on levennys, joka estää niiden luiskahtamista kokonaan sisälle peppuun. Peppuseksissä tärkeintä on muistaa runsas liukasteen käyttö! Tämä sääntö pätee olipa kyse yhdynnästä tai seksilelujen käytöstä.

Seksilelut sopivat erinomaisesti myös pareille!

Seksilelut on mukava ottaa käyttöön myös partnerin kanssa! Ne voivat rikkoa makuuhuoneen rutiinit, ja antaa seksiin uutta puhtia. Jos et ole ennen kokeillut seksileluja, älä pelkää! Ennakkoluulottomuus kannattaa, sillä seksilelut voivat avata sinulle täysin uuden maailman. Suosittelemme tutustumaan uusiin leluihin rauhassa. Kuuntele aina omaa kehoasi, ja käytä vain seksileluja, jotka tuntuvat hyvältä! Kun tiedät itse mikä tuntuu nautinnolliselta, sinun on myös helpompi opettaa se seksikumppanillesi. Tai ehkä haluat antaa hänelle pienen näytöksen... Seksilelun käyttäminen partneriisi voi olla äärimmäisen kiihottava kokemus ja syventää tunteita entisestään.

Tärkeintä on muistaa, että seksilelut sopivat kaikille, eikä niiden ostamisessa tai käyttämisessä ole mitään pahaa! Elämä on lyhyt ja paljon mukavampi tyydytettynä. :) Tervetuloa ostoksille!


www.kumiukko.fi
Kumiukolta löydät myös VIVA-liukuvoiteet. Kätevästi netistä.